søndag den 6. januar 2013

Er der uro i parforholdet?


 Igennem livet kan der opstå mange ting som gør, at den ene eller måske begge parter overvejer et brud. Ligesom med alle andre ting er det vigtigt, at tage hånd om problemerne inden de tager overhånd og der ikke er nogen vej tilbage!
Ved samtale med en parcoach er det muligt på neutral grund at få belyst nogle af de problemstillinger hver især eller måske den ene af parte...rne har og således får udredt om der er basis for at få forholdet på rette kurs igen.
Mistænker du din partner for utroskab, må du først tænke over hvordan du selv definerer utroskab. Er det kun sex, er det kærlighed, eller blot en flirt på internettet eller på jobbet der er på vej til at udvikle sig?
De vigtigste tegn på at din partner har gang i et eller andet er (men ikke behøver at være det):
1. Har din partner ændret adfærd

2. Virker din partner tillukket og fjern (i højere grad end normalt)

3. Undlader din partner at se dig direkte i øjnene og enten kigger væk eller går sin vej

4. Bruger din partner mere tid på computeren og skynder sig, at lukke eller skifte side når du kommer og svarer afvisende eller direkte ophidset når du spørger hvad vedkommende er i gang med

5. Tager din partner sin mobiltelefon med sig over alt og modtager flere sms’er end normalt og er hemmelighedsfuld og undvigende når du spørger hvad det er 

 6. Bliver din partner mere ophidset en normalt hvis du bringer bestemte ting på banen og går til modangreb

7. Bruger din partner argumenter som, at han/hun føler sig overvåget og at du må udvise tålmodighed og give partneren mere plads

8. Begynder din partner pludseligt at gå (mere end normalt) op i sit udseende, hår, nyt tøj og måske overdrevent begynder på fitness og skal tabe sig

9. Arbejder over mere end normalt

10. Tager på flere forretningsrejser end normalt og måske oftere begynder at forlænge disse rejser

Dette er blot nogle af de fare signaler der kan være – og tænk på – det kan være disse ting slet ikke bunder i troløshed.
Prøv at tale med din partner – spørg direkte til din fornemmelse (din intuition har ofte ret) og hjælper det ikke, så kontakt Coachingkompagniet og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for at hjælpe Jer.
Udviser din partner modvilje, er du naturligvis også velkommen til, at få ham eller hende til at kontakte os så vi kan forklare hvorledes vi kan hjælpe.